Op 30 augustus gingen de deuren van Libbenewiis open. Een spannende tijd volgde in de aanloop naar de komst van een ambtenaar van de onderwijsinspectie. En het is gelukt! Libbenewiis is erkend als B3 school! Hiermee zijn wij officieel een school. Hoe onwijs gaaf is dat?

Libbenewiis is een B3 school
B3 scholen wijken qua grootte en onderwijsconcept af van de door de overheid bekostigde scholen. Dit betekent dat wij een onbekostigde school zijn en geen subsidie ontvangen. Libbenewiis is afhankelijk van ouderbijdragen en giften. Omdat we niet afhankelijk willen zijn, hebben wij ons eigen label op de markt gezet ‘Levendewijs’. Wij zijn gestart met kleding van biologisch katoen. Onze kleding is GRS, GOTS, OCS en PETA gecertificeerd. Wat Libbenewiis extra bijzonder maakt, is dat wij volledig draaien op vrijwilligers. Wij hebben een ontzettend mooie groep kinderen, ouders, begeleiders en mentoren. Dat maakt het zo magisch…

Onze ideale Libbenewiis plek
Wij zijn dankbaar voor de locatie waar Libbenewiis is gevestigd. Maar de locatie is niet Libbenewiis. De Libbenewiis droomplek is in en dichtbij de natuur. Met voedselbos, moestuin, dieren, natuurlijke speelplek, hutten van wilgentakken, yurts en als het even kan optimistisch. Kortom: een betoverende plek waar kinderen de ruimte hebben en gefaciliteerd worden om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen. Je ziet het op bovenstaande moodbord.

Wil jij ons helpen?
Om dit te manifesteren en te realiseren hebben wij jouw hulp nodig. 

Bericht delen binnen jouw netwerk
Allereerst willen jou vragen om dit bericht te delen binnen jouw netwerk. Je kunt ons ook volgen via instagram op Levendewijs en Libbenewiis. Ken of ben jij iemand met een stuk land? En zie je dit helemaal voor je? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens. 

Sponsoren door een duurzame hoodie te kopen?
Ook kun je als je wilt een mooie duurzame trui of hoodie kopen via www.levendewijs.com. Of een bedrag doneren aan stichting Libbenewiis via deze link op de site www.libbenewiis.nl.

Laten we samen onze schouders eronder zetten en bouwen aan een mooiere wereld voor onze kinderen <3 


Liefdevolle groet,
Namens iedereen van Libbenewiis